Header image
 
 

website vogelvereniging de goudvink

Home

Over ons

Agenda

Leden

Tentoonstelling

Vogelfotowedstrijd

Sponsoren

Verenigingsdag

Rabo ClubSupport

Links

Foto's tentoonstelling 2017

Foto's

website Vogelvereniging De Goudvink

Vogelfotowedstrijd - Vogelvereniging De Goudvink Udenhout


Net als vorig jaar houden wij ook dit jaar weer een vogelfotowedstrijd. De fotowedstrijd wordt gehouden tijdens onze vogeltentoonstelling van 30 november en 1 december a.s.
Het onderwerp is “vogels” en de foto’s kunnen over zowel wilde vogels als cultuurvogels gaan, eigen exemplaren, vogels uit dierenparken of uit de vrije natuur.

Leden van De Goudvink, omliggende verenigingen en inzenders van onze tentoonstelling, maar ook inwoners van Udenhout en Berkel-Enschot kunnen aan de wedstrijd deelnemen.

Iedere inzender kan maximaal 3 foto’s insturen die hij/zij zelf heeft gemaakt. Van alle inzendingen worden 4 foto's genomineerd voor de mooiste foto en deze worden tijdens de tentoonstelling gepresenteerd. Bezoekers aan onze tentoonstelling maken kenbaar, welke foto zij de mooiste vinden. De foto met de meeste stemmen heeft gewonnen en de inzender verdient daarmee een mooie prijs.

De inzender verklaart dat de foto origineel is en geen reproductie van een bestaand werk. Inzenden kan tot woensdag 20 november 2019 naar e-mailadres: fotowedstrijddegoudvink2019@gmail.com

De in te zenden bestanden zijn in jpg-formaat. De foto`s mogen niet ouder zijn dan 1 jaar en mogen niet zijn bewerkt. De vereniging houdt zich het recht voor om deze foto's voor publicatiedoeleinden te kunnen gebruiken.

 

 

 

website - Vogelvereniging De Goudvink Udenhout
 


De Goudvink-foto op onze site is gemaakt door:
www.vogelsiteharen.nl

 

U kunt ons e-mailen via:
info@goudvink-udenhout.nl