Header image
 
 

website vogelvereniging de goudvink

Home

Over ons

Agenda

Leden

Tentoonstelling

Vogelfotowedstrijd

Sponsoren

Verenigingsdag

Rabo ClubSupport

Links

Foto's tentoonstelling 2017

Foto's

website Vogelvereniging De Goudvink

Over - Vogelvereniging De Goudvink Udenhout

 

Vogelvereniging De Goudvink stelt zich als doel haar leden te adviseren, helpen en ondersteunen bij het houden, maar vooral bij het kweken van alle soorten vogels.
 
De Goudvink heeft 41 leden, voor het merendeel uit de regio Udenhout, Loon op Zand, Kaatsheuvel, Biezenmortel, Helvoirt, Berkel-Enschot, Oisterwijk en Tilburg.
Onze leden kweken en houden verschillende vogels van alle pluimage, zoals postuur- en kleurkanaries, zebravinken, rijstvogels, gouldamadines en andere amadines zoals spitsstaart – en papegaaiamadines, binsenastrilden, tropische vogelsoorten (o.a. saffraanvinken!), Europese cultuurvogels, grasparkieten, dwergpapegaaien, agaporniden, overige kleine en grote parkieten en duiven, eigenlijk te veel om op te noemen.
 
Onze tentoonstelling - De Kampioen van Midden-Brabant - is één van de grotere shows in Noord-Brabant. In 2019 waren er 606 vogels te bewonderen. Kampioen van Midden-Brabant van 2019 was een Bruinoorparkiet wildkleur van Jan van Beerendonk uit Udenhout.
 
Heeft u interesse om lid te worden? Voor nadere informatie kunt u terecht bij onze contactpersoon of het secretariaat. Of bezoekt u een van onze verenigingsavonden. U bent van harte welkom!

Secretariaat
Edwin Spierings (secretaris en website)
info@goudvink-udenhout.nl

Contactpersoon
Joost Leijten (voorzitter)
leijten01@home.nl
T: (013) 533 38 39

 

  

website - Vogelvereniging De Goudvink Udenhout
 


De Goudvink-foto op onze site is gemaakt door:
www.vogelsiteharen.nl

 

U kunt ons e-mailen via:
info@goudvink-udenhout.nl